Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Profiteer van de salderingsregeling

Wij vergelijken 89 zonnepaneel-specialisten uit jouw regio. Je ontvangt offertes en vindt zo makkelijk en snel de beste deal voor zonnepanelen!

Kies je regio 1
Omschrijving toevoegen 2

Makkelijk en snel vergelijken!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van betrouwbare vakmannen.

Je postcode

Salderingsregeling verlengd

De salderingsregeling voor zonnepanelen is door minister Wiebes in zijn huidige vorm tot 2023 gehandhaafd waar het eerder tot 2021 gehandhaafd zou worden. Dit is heel goed nieuws als je geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van zonnepanelen.

Wat betekent de salderingsregeling voor jou?

Zonnepanelen wekken in de zomer over het algemeen meer stroom op dan je kan verbruiken. Deze stroom kan je 'verkopen' aan de energiemaatschappij maar dit kost veel moeite en levert minder op. Om deze reden is de salderingsregeling gehandhaafd. Hiermee kan je nog tot 1 januari 2023 de stroom die opgewekt wordt en aan het stroomnet wordt teruggegeven, aftrekken van het eigen energiegebruik. Zo bespaar je veel geld op je energierekening. Als jouw zonnepanelen bijvoorbeeld 1.500 kWh per jaar opwekken en het verbruik is 4.000 kWh per jaar, krijg je aan het eind van het jaar een energierekening van 2.500 kWh (4000-1500).

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast geworden door de salderingsregeling en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.