Zonnepanelen Vergelijken van betrouwbare vakmannen

Vergelijk tot 3 offertes van specialisten uit jouw regio. Zo vind je makkelijk en snel de beste deal voor jouw zonnepanelen!

Kies je regio 1
Omschrijving toevoegen 2

Makkelijk en snel vergelijken!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van betrouwbare vakmannen.

Je postcode

Kosten & Subsidie Zonnepanelen

Wat zonnepanelen kosten voor jouw woning is afhankelijk van een aantal factoren. Voordat je zonnepanelen koopt het is verstandig om te vergelijken. Je vergelijkt op merk, prijs en soort omvormer. 

Aantal personenAantal panelenEenmalige kostenJaarlijkse besparing
2 personen8 panelen3.200 / 5.200 euro270 euro
3 personen  10 panelen 4.000 / 6.500 euro 470 euro
4 personen  12 panelen 4.800 / 7.800 euro 650 euro
5 personen 14 panelen 5.600 / 9.100 euro 830 euro

Vraag gemakkelijk tot 3 offertes aan door nu te vergelijken. Door de gratis offertes kom je er gemakkelijk achter hoeveel jij kan besparen met zonnepanelen! Benieuwd naar de kosten en besparing voor jouw situatie? Vergelijk dan vrijblijvend offertes via zonnepaneelofferte.nl

Vergelijk voordat je koopt

Er bestaan flinke verschillen tussen de vele aanbieders van zonnepanelen. Daarom is het verstandig om vooraf goed te vergelijken. Via zonnepaneelofferte.nl vraag je snel meerdere offertes aan bij specialisten in jouw regio. Uiteraard beantwoorden deze specialisten graag al jouw vragen over zonnepanelen. Zo kun je een goede keuze maken en vind je altijd de beste deal!

Tijdelijke BTW teruggave 

Bij de aanschaf van zonnepanelen betaal je standaard 21% BTW over de panelen en de installatie. Hoe hoog dit bedrag precies is voor jouw situatie, vind je terug op de offerte van de installateur. Het gaat vaak om honderden euro's.

Wist je dat je deze BTW mag terugvragen bij de Belastingdienst? Zo worden de kosten van zonnepanelen aanzienlijk lager en ben je onder aan de streep dus flink goedkoper uit. Maak hier nu gebruik van!