Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Vergelijken van betrouwbare vakmannen

Vergelijk tot 4 offertes van specialisten uit jouw regio. Zo vind je makkelijk en snel de beste deal voor jouw zonnepanelen!

Kies je regio 1
Omschrijving toevoegen 2

Makkelijk en snel vergelijken!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes van betrouwbare vakmannen.

Je postcode

Kosten & Besparingen Zonnepanelen

Wat zonnepanelen kosten voor jouw woning is afhankelijk van een aantal factoren. Voordat je zonnepanelen koopt is het verstandig om te vergelijken. Je vergelijkt op merk, prijs en soort omvormer. 

Aantal personenAantal panelenEenmalige kostenJaarlijkse besparing
2 personen8 panelen€3200 - €5200€400 - €800
3 personen 10 panelen€4000 - €6500€500 - €1000
4 personen  12 panelen €4800 - €7800 €600 - €1200
5 personen 14 panelen €5600 - €9100 €700 - €1400

Vraag gemakkelijk tot 4 offertes aan door nu te vergelijken. Door de gratis offertes kom je er gemakkelijk achter hoeveel jij kan besparen met zonnepanelen! Benieuwd naar de kosten en besparing voor jouw situatie? Vergelijk dan vrijblijvend offertes via zonnepaneelofferte.nl

Vergelijk voordat je koopt

Er bestaan flinke verschillen tussen de vele aanbieders van zonnepanelen. Daarom is het verstandig om vooraf goed te vergelijken. Via zonnepaneelofferte.nl vraag je snel meerdere offertes aan bij specialisten in jouw regio. Uiteraard beantwoorden deze specialisten graag al jouw vragen over zonnepanelen. Zo kun je een goede keuze maken en vind je altijd de beste deal!

Tijdelijk geen BTW

Bij de aanschaf van zonnepanelen betaal je 0% BTW. Je hoeft de BTW (subsidie) dan dus niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst. Dat scheelt je behoorlijk wat tijd en moeite! Profiteer daarom nu van zonnepanelen zonder BTW.